حملات و نفوذهای صورت گرفته بر روی سرورهای تلفنی معمولا دو هدف را تعقیب می کنند:

سرقت خطوط تلفنی شهری و یا ترانک ها.
آسیب رساندن به سیستم تلفنی و ایجاد توقف در سرویس دهی.
در حملات گونه نخست که متاسفانه در کشور ما زیاد رایج است، نفوذگر ازامنیت در ویپ خطوط ارتباطی سیستم تلفنی براری برقراری تماس های تلفنی خارجی که پرهزینه هستند، کاربرد می کند. به عبارت سایر از راه سیستم تلفنی هدف، با دو نقطه گوناگون تماس برپا می گردد و سپس این دو تماس را به هم متصل می کنند و از این طریق از خطوط تلفنی، سوء کاربرد می گردد. حملات رایج برای این هدف عبارتند از:

SIP Registration Scan attack ،Dictionary attack ،Brute Force.

در شیوه دوم، منظور اصلی به خطر انداختن یک سوداگری و ایجاد پریشانی در ارتباطات تلفنی آن هاست، که معمولا کارمندان ناراضی و یا رقبا اقدام به این کار می کنند. حملاتی همچون SIP Scan، Port Scan، SSH Brute Force، DoS و DDoS برای این قصد باره کاربرد قرار می گیرند.

حملات و تهدیدات امنیتی سیستم های تلفنی به این دو روش ختم نمی شوند؛ به عنوان نمونه ممکن است نفوذ با منظور سرقت اطلاعات تماس و یا اطلاعات کاربران یک سیستم تلفنی، و یا دست یابی به زیرساخت شبکه باشد.

همانطور که در سرآغاز گفته شد برای جلوگیری از گونه ها این تهدیدات و رسیدن به 99 درصد امنیت، تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خاصی باره نیاز است؛ در نتیجه در ادامه به بررسی راه حل هایی می پردازیم که احتمال بروز حملات رایج را تفریق می دهد.

اپل ۲۰۲۰ آیفون با نمایشگر بدون لبه می سازد

شارژ پنج روزه گوشی با باتری جدید

گوشی جدید ال جی با 9 دوربین عرضه می شود

تولید باتری فوق‌العاده‌ای که گوشی‌تان را تا ۵ روز شارژ می‌کند

تایپ کردن بدون استفاده از دست با گوشی

قیمت روز گوشی موبایل در بازار + جدول

رکورد بهترین عمر باتری برای آیفون ۱۰ آر در بین گوشی‌های اپل

تلفنی ,حملات ,سیستم ,کاربرد ,رایج ,های ,و یا ,می کنند ,های تلفنی ,سیستم تلفنی ,و ایجاد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


هر چی که بخوای به وبلاگ شخصی من خوش آمدید مطالب اینترنتی تکنولوژی هیولا وبلاگ خودم اپلای و مهاجرت تحصیلی همیار اپلای | فروش فایل همیار پروژه کامپیوتر و اینترنت اسرا 22 markaziarak networktopography
دزدگ